vakantiemenu

- All Inclusive
- Jongeren Reizen
- Lastminutes
- Zon en Strand vak.
- Natuur en Cultuur
- Sfeer Vakantie
- Familie Vakantie

 

accommodaties

- Hotels
- Vakantiehuizen
- Vakantie Villa's
- Campings

 

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets
- Veerdienst

 

Bezienswaardigheden
Natuurlijk is het eiland zelf een bezienswaardigheid op zich. U kunt hier genieten van het heerlijke weer en de mooie stranden. Wanneer u op zoek bent naar wat meer cultuur kunt u goed terecht in Rhodos Stad welke de meest bezienswaardige stad van Rhodos is. Hier vinden we vooral veel historische overblijvselen zoals oude kasteelmuren, bovendien is er een erg mooie historische haven en een moderne haven.

Bij Monolithos staat nog een oud kruisvaarderskasteel wat zeker de moeite waard is en ook het plaatsje Lindos beschikt over prachtige oude stadsmuren en een bijzondere akropolis. Verder vinden we aan de rand van Archangelos een ruïne van een burcht op een heuvel.

Verder heeft Rhodos veel leuke plaatsjes met vaak mooie historische haventjes.

Natuurliefhebbers zullen graag de Vlindervallei bezoeken. Hier kunt u tijdens de zomermaanden duizenden vlinders bekijken. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld de Petaloudes Vallei of de zeven bronnen bezoeken. Vanaf Rhodos kunt u bovendien gemakkelijk buur eilanden en zelfs Turkije bezoeken. Vanuit Rhodos varen er meerdere boten naar bijvoorbeeld Kos of Samos.

Privacy | Disclaimer | Contact | Links
© Tosl Media 2007-2013