vakantiemenu

- All Inclusive
- Jongeren Reizen
- Lastminutes
- Zon en Strand vak.
- Natuur en Cultuur
- Sfeer Vakantie
- Familie Vakantie

 

accommodaties

- Hotels
- Vakantiehuizen
- Vakantie Villa's
- Campings

 

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets
- Veerdienst

 

Rhodos
Rhodos maakt deel uit van de Griekse Dodekanesos eilanden (oa. Rhodos, Kos, Kalymnos). Het eiland zelf is het op drie na grootste eiland van Griekenland en ligt slechts enkele kilometers van de Turkse Kust.

Rhodos telt tussen de 100 en 150 duizend inwoners en is zeer populair onder toeristen. Deze toeristen komen graag naar Rhodos omwille van de vele zonuren . Voor toeristen zijn er dan ook veel faciliteiten op Rhodos te vinden.

De hoofdstad op het eiland Rhodos is Rhodos-stad (Rodos-stad). Behalve Rhodos stad zijn er nog veel leuke steden en dorpen op het eiland te vinden.

neckermann Neckermann - Rhodos Vakantie
Neckermann is de grootste reisorganisatie in Nederland op het gebied van vliegvakanties en heeft een zeer ruim aanbod aan vliegvakanties binnen Europa. Neckermann heeft verschillende reizen naar Rhodos en Rhodos waaronder goede all-inclusive aanbiedingen.

kras KRAS
Kras is, met meer dan 300.000 passagiers per jaar, al 85 jaar één van de grootste en meest succesvolle reisorganisaties van Nederland. Ze hebben een divers aanbod van accommodaties in Rhodos en op Rhodos waaronder verschillende Rhodos vakanties.
sunweb Sunweb
Sunweb is een zeer bekende reisorganisatie, met veel zon vakantie mogelijkheden. Sunweb heeft een goed aanbod aan vakanties op Rhodos en Rhodos en heeft zodoende ook een aantal all-inclusive accommodaties.
boek-vakantie Boek-Vakantie.com
Deze website biedt een helder overzicht van de verschillende vakantie aanbieders. De aanbieders zijn voor u geselecteerd per land, stad en verschillende reis soorten. U kunt zo gemakkelijk de beste reis of goedkoopste vakantie vinden naar het land van uw keuze..
bex.nl Bex.nl Vakantie Rhodos
Bex.nl heeft een breed aanbod van scherpgeprijsde reizen in en rondom Rhodos. Bex is onderdeel van de OAD groep en heeft zodoende meer dan 30 jaar ervaring in de reiswereld.
thomascook Thomas Cook
Thomas Cook is onderdeel van Thomas Cook Nederland, één van de grootste reisorganisaties van Nederland. Andere bekende merken van Thomas Cook Nederland zijn Vrij Uit en Neckermann.
gobest GoBest
GoBest heeft voor iedereen de perfecte vakantie. Of u nu met het hele gezin lekker wilt ontspannen in de zon, een culturele rondreis wilt maken of samen wilt genieten van de prachtige natuur, u bent bij GoBest aan het juiste adres. En dat alles ook nog eens heel betaalbaar.

 

 
Privacy | Disclaimer | Contact | Links
© Tosl Media 2007-2013